• Home
  • Wisselen zorgverzekering

Wisselen van zorgverzekering

Het wisselen van zorgverzekering of zorgverzekeraar is niet iets dat je dagelijks doet.

De zorgvraag of -verwachting verschilt per persoon. Zo heeft de een ‘n zwangerschapswens en is de ander toe aan een nieuwe kroon. Sommigen willen een complete dekking, terwijl anderen zelf willen bepalen waarvoor zij zich verzekeren.

Energiek naar grote broer Salland ZorgDirect

Helaas kan Energiek geen zorgverzekering meer aanbieden. Energiek is overgegaan in haar ‘grote broer’ Salland ZorgDirect. Salland ZorgDirect biedt een ruime keuze aan aanvullende zorgverzekeringen en een uitstekende vergoeding bij de aanvullende zorgverzekering alternatieve geneeswijzen in 2016.

 

Ben je woonachtig in de regio Salland? De regionale zorgverzekeraar Salland Zorgverzekeringen heeft de nieuwe premies bekendgemaakt. Bekijk de nieuwe premie zorgverzekering voor 2016. Salland Zorgverzekeringen staat voor toegankelijke en betaalbare zorg in de regio zonder risicoselectie of leeftijdsdiscriminatie.

Werk of woon je tijdelijk in Nederland?

Mensen die tijdelijk in Nederland werken of wonen zijn waarschijnlijk wettelijk verplicht een zorgverzekering af te sluiten bij een Nederlandse zorgverzekeraar. Meer weten? Kijk dan eens op zorgverzekering buitenlander in Nederland.