• Home
  • Orthodontie verzekering

Een goede orthodontieverzekering voor je kind?

Een mooi en verzorgd gebit helpt je om goed in je vel te zitten, ook als je jong bent.

Toch is een goed gebit niet voor iedereen vanzelfsprekend. In sommige gevallen passen de kiezen niet op elkaar of staan de tanden scheef. De tandarts zal dit bij de meeste kinderen al op jonge leeftijd constateren en een doorverwijzing naar de orthodontist adviseren. Een goede tandartsverzekering kan een uitkomst zijn.

Salland ZorgDirect voor een goede tandartsverzekering

Helaas kan Energiek de tandartsverzekering niet meer aanbieden. Salland ZorgDirect, de grote broer van Energiek, kan wel een goede tandartsverzekering aanbieden. Deze tandartsverzekering is voorzien van aantrekkelijke vergoedingen.

Zorgverzekering orthodontie

Vanuit de basisverzekering krijg je geen vergoeding voor een beugel voor je kind, alleen in bijzondere gevallen. Wil je wel recht hebben op een (deel)vergoeding voor orthodontie voor je zoon of dochter tot 18 jaar? Kies dan voor een orthodontieverzekering. Ouder dan 18 jaar? Dan heb je helaas geen recht op een vergoeding van je beugel. Meer informatie over orthodontie.

 

Ben je woonachtig in de regio Salland? Bekijk ook eens wat de regionale zorgverzekeraar Salland Zorgverzekeringen voor je kan betekenen. Deze kan ook jou en je gezin een uitstekende tandartsverzekering aanbieden!

Tijdelijk wonen of werken in Nederland?

Mensen die tijdelijk in Nederland werken of wonen zijn waarschijnlijk wettelijk verplicht een zorgverzekering af te sluiten bij een Nederlandse zorgverzekeraar. Meer weten? Kijk dan eens op tandartsverzekering arbeidsmigranten.