• Home
  • Collectiviteitskorting zorgverzekering

Collectiviteitskorting op je zorgverzekering

Vele groepen, bedrijven, maar ook sportverenigingen en gemeenten zien de noodzaak van een goede zorgverzekering. Daarom hebben ze afspraken gemaakt met de zorgverzekeraar.
Bijvoorbeeld over premiekortingen op de basisverzekering en/ of aanvullende (tand)verzekeringen. Heeft jouw werkgever ook afspraken gemaakt? Dan geniet jij zeker van een aantrekkelijke collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

Energiek naar grote broer Salland ZorgDirect

Helaas kan Energiek geen zorgverzekering meer aanbieden. Energiek is overgegaan in haar ‘grote broer’ Salland ZorgDirect. Bij Salland ZorgDirect maak je gebruik van de “Online Gemak” collectiviteitskorting. Op die manier profiteer je toch van een premie verlaging!
Wil je een zorgverzekering afsluiten voor 2016? Bezoek dan zeker eens de website van Salland ZorgDirect.

Verlagen van de maandpremie basisverzekering

Naast een besparing via online collectiviteitskorting op je zorgverzekering kun je de maandpremie van de basisverzekering nog verder verlagen.

Bovenop het verplichte eigen risico is het mogelijk te kiezen voor een vrijwillig eigen risico.
Hoe hoger het vrijwillig eigen risico, hoe lager de maandpremie. De korting op de premie kan oplopen tot 15%!

 

Ben je woonachtig in de regio Salland? Bekijk ook eens welke collectiviteitskorting op je zorgverzekering de regionale zorgverzekeraar Salland Zorgverzekeringen je kan bieden.

Woon of werk je tijdelijk in Nederland?

Mensen die tijdelijk in Nederland wonen of werken zijn waarschijnlijk wettelijk verplicht een zorgverzekering af te sluiten bij een Nederlandse zorgverzekeraar. Wil je meer weten? Kijk op zorgverzekering voor buitenlander in Nederland.